schedule

Welcome to ETHKyiv

Kyiv is amazing, wonderful city with great people and delicious cuisine. For the first time in the history of Ukraine, the ETHKyiv hackathon will be held. On June 21-23, this event will bring together talented developers, students and enthusiasts from many countries who will work on their own innovative projects for the Ethereum ecosystem. Panel discussions, speeches and workshops from the world's leading web3 companies are expected.

ETHKyiv will span three days in Kyiv with over 200 developers gathering, the event promises a dynamic exchange of ideas and a platform for projects that will shape the future. This is where Ethereum meets Ukraine, and Kyiv meets the future.

Speakers

Speaker
Mike Silagadze
tweeter

ether.fi

Speaker
TN Lee
tweeter

Pendle Finance

Speaker
Gajesh Naik
tweeter

Eigen Layer

Speaker
Leona Hioki
tweeter

Intmax

Speaker
Sergii Kravchenko
tweeter

ConsenSys Diligence

Speaker
Stefan George
tweeter

Gnosis

Speaker
Hanzel Anchia

Metamask

Speaker
Emily Lin
tweeter

Linea

Speaker
Matt Gurbiel

RedStone Oracles

Speaker
Christian Montoya
tweeter

Metamask

Speaker
Aikaterini Stouka
tweeter

Nethermind Research

Speaker
Raza Rython
tweeter

Scroll

Speaker
Uri Klarman
tweeter

bloXroute

Speaker
Andrey Sobol
tweeter

Speaker
Nick Smohorzhevskyi
tweeter

Solus Group

Speaker
Louis Bellet

Yellow Network

Speaker
Omar Espejel
tweeter

Starknet Foundation

Speaker
Vladislav Tsvirkun

Global Ledger

Speaker
Alex Horlan
tweeter

HackenProof

Speaker
Tomo Saito
tweeter

Ethereum Foundation

Speaker
John Nguyen

Mantle Network

Speaker
Wes Floyd
tweeter

Eigen Layer

Speaker
Sina Mahmoodi
tweeter

Ethereum Foundation

Speaker
Manu Jasan

Atrium Academy

Speaker
Benjamin Bollen
tweeter

Circles

Speaker
Mariia Yatskovska
tweeter

CoW DAO (CoW Swap)

Speaker
Pranjal Bhardwaj
tweeter

CyberConnect

Speaker
Dmytro Samoilov

IdeaSoft

Schedule21-22 June 2024

Fri, June 21

10:00 am / 30 mins

/static/speaker/004.jpeg
Rostyslav

10:30 am / 30 mins

/static/speaker/002.png
Serge Sevidov

11:00 am / 30 mins

tbd

/static/speaker/SergiiKravchenko/2024-06-07 00.39.07.jpg
Sergii Kravchenko

11:30 am / 30 mins

The topic will be Full Stack Decentralization - Gnosis 3.0

/static/speaker/StefanGeorge/Stefan.jpg
Stefan George

12:00 pm / 30 mins

/static/speaker/HanzelA/2024-04-24 20.41.47.jpg
Hanzel Anchia

12:30 pm / 30 mins

Rollup as a service and Oracles - what's the intersection between them?

/static/speaker/MattGurbiel/002.jpeg
Matt Gurbiel

13:00 pm / 60 mins

Lunch

14:00 pm / 30 mins

Incentives in Blockchain Protocols

/static/speaker/AikateriniPanagiota/2024-05-03 18.07.39.jpg
Aikaterini Stouka

14:30 pm / 30 mins

Hackathons and Pitches: Everything you need for successful fundraising

/static/speaker/NickSmohorzhevskyi/ForConfs.jpg
Nick Smohorzhevskyi

15:00 pm / 30 mins

tbd

/static/speaker/LouisBellet/2024-06-04 11.45.59.jpg
Louis Bellet

15:30 pm / 30 mins

Ethereum culture expanding in the Infinite Garden.

/static/speaker/TomoSaito/2024-06-05 22.05.44.jpg
Tomo Saito

16:00 pm / 30 mins

tbd

/static/speaker/VladislavTsvirkun/2024-06-05 22.00.50.jpg
Vladyslav Tsvirkun

16:30 pm / 30 mins

Post audit security solutions

/static/speaker/AlexHorlan/2024-06-03 17.38.51.jpg
Alex Horlan

17:00 pm / 30 mins

Decentralize Your Offchain App

/static/speaker/WesFloyd/2024-06-08 13.33.07.jpg
Wes Floyd

17:30 pm / 30 mins

The tools to build the next Etherscan

/static/speaker/SinaMahmoodi/2024-06-09 21.09.03.jpg
Sina

18:00 pm / 30 mins

Reimagining web3 social applications with Cyber L2

/static/speaker/PranjalBhardwaj/pranjal-bhardwaj-reduced-quality.jpg
Pranjal Bhardwaj

Workshop: Fri, June 21

11:30 am / 90 mins

Uniswap V4 Hooks

/static/speaker/014.png
Manu Manu

18:00 pm / 90 mins

Farcaster frames

/static/speaker/015.png
Vladyslav Dalechyn

Sat, June 22

10:00 am / 30 mins

Building processes in Web3

/static/speaker/DmytroSamoilov/PIR_0338.jpg
Dmytro Samoilov

10:30 am / 30 mins

Cow Dao Grants & Solver Competition

/static/speaker/MariiaYatskovska/2024-06-14 09.32.45.jpg
Mariia Yatskovska

11:00 am / 30 mins

Reasons to build on Scroll

/static/speaker/RazaRython/2024-05-07 14.20.24.jpg
Raza Rython

11:30 am / 30 mins

Pendle - what is next?

/static/speaker/TNLee/LTN.jpg
TN Lee

12:00 pm / 30 mins

Statelessness, Privacy, and Freedom!

/static/speaker/LeonaHioki/2024-04-24 20.52.20.jpg
Leona Hioki

12:30 pm / 30 mins

tbd

/static/speaker/013.png
Eric Bishard

13:00 pm / 60 mins

Lunch

14:00 pm / 30 mins

Starknet is Ethereum's answer to Solana

/static/speaker/OmarEspejel/2024-06-05 21.51.51.jpg
Omar Espejel

14:30 pm / 30 mins

tbd

/static/speaker/UriKlarman/2024-05-24 18.19.36.jpg
Uri Klarman

15:00 pm / 30 mins

tbd

/static/speaker/MikeSilagadze/2024-04-24 09.20.42.jpg
Mike Silagadze

15:30 pm / 30 mins

tbd

/static/speaker/013.png
Announced soon

16:00 pm / 30 mins

EigenWorld

/static/speaker/GajeshNaik/2024-05-02 10.16.44.jpg
Gajesh Naik

Workshop: Sat, June 22

18:00 pm / 60 mins

Yellow Network

/static/speaker/LouisBellet/2024-06-04 11.45.59.jpg
Louis

Sponsors

Brand card

Air Defense

Brand card

Artillery

Brand card
Brand card
Brand card
Brand card

Drone Operators

Brand card
Brand card
Brand card
Brand card
Brand card

Infantry

Brand card
Brand card
Brand card
Brand card
Brand card

Media partners

Brand card
Brand card
Brand card
Brand card
Brand card